Menu
Your Cart

Pogosto zastavljena vprašanja
Odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja.


Odvisno od izdelka imate na voljo do štiri možnosti dostave:
Standard, Economy in Express.

V konfiguratorju lahko neposredno vidite, kdaj pride želeni izdelek. Tukaj sta vključena proizvodnja in dostava. Stroški pošiljanja so vključeni.

Za vas izdelujemo in dostavljamo v delovnih dneh od ponedeljka do petka.

Visoke izdaje pošilja špediterska agencija, kar lahko vodi do daljših dobavnih rokov / dobavnih rokov.

Brošure (offset na spletu) na splošno dobavlja špediterska agencija. Sledenje pošiljanja tukaj ni mogoče. Dostava poteka med 7. in 18. uro. Če blaga ni mogoče sprejeti, je druga dobava povezana z dodatnimi stroški.
Pri nas lahko izbirate med naslednjimi varnimi plačilnimi možnostmi:

  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal S sistemom PayPal lahko hitro, varno in priročno plačate s kreditno kartico Visa ali MasterCard, American Express ali PayPal.
  • GoCrypto 
  • Nakup na računu kot poslovna stranka, združenje, organ ali javni zavod lahko priročno plačate z odprtim računom v 14 dneh. Račun boste prejeli po e-pošti na e-poštni naslov, shranjen v vašem računu stranke. Za plačilo boste prejeli podatke bančnega računa.
  • Plačilo po povzetju.

Upoštevajte, da bomo v primeru plačila vnaprej začeli s proizvodnjo šele po prejemu plačila in podatkov, pripravljenih za tiskanje.
Za kratkoročna terminska naročila (hitra proizvodnja in proizvodnja naslednji dan) zato priporočamo, da plačate z enim od naših načinov e-plačila.
Direktna bremenitev SEPA B2B Nalog za neposredno bremenitev SEPA B2B je plačilno sredstvo za dolgoročno sodelovanje. Zneske, dolgovane za ustrezen plačilni rok, bomo bremenili neposredno z vašega računa. Pošiljanje poteka kot običajno po naročilu. Če želite to narediti, natisnite izpolnjen obrazec za neposredno bremenitev SEPA B2B, naj ga žigosa vaša banka in nam ga pošljite po pošti takoj po oddaji naročila.
Upoštevajte, da postopek direktne bremenitve SEPA B2B ni pooblastilo za neposredno bremenitev.
Prosimo da nam pošljete vaše datoteke za tiskanje prek centra za nalaganje neposredno po naročilu ali na območju za stranke.

Lahko pa nam pošljete svoje podatke po e-pošti na info@tiskarna-aip.eu .
Pri nas lahko izbirate med različnimi Proof možnostmi (dokaz PDF, barvna zaščita / zaščita naslova).

Proof PDF se uporablja za ogled končane datoteke za tiskanje na monitorju. Ustvarjen je z oznakami za obrezovanje, v CMYK in z ločljivostjo 72 DPI.

Dokaz PDF je mogoče naročiti za vse skupine izdelkov, razen za brošure. Dokaz PDF boste prejeli po e -pošti na navedeni e -poštni naslov.

Barvno preverjanje ali dokaz o naslovu simulira rezultat tiskanja, lahko pa preverite barve in besedilo tiskanega izdelka. Tu lahko glede na izdelek izbirate med sprednjo, zadnjo in obojestransko stranjo. Dokaz o naslovu je možen za brošure in vključuje zavezujoč barvni izpis sprednje strani vaše brošure.
Barvne zaščite niso možne za posebne barve, neonski papir, plakatni papir, karton za razglednice, ofsetni papir ali brošure.

Naročeno dokazilo bo poslano na vaš naslov za izstavitev računa po prejemu podatkov. Nadaljnja obdelava vašega naročila poteka po odobritvi tiskanja na območju za stranke. Prosimo, upoštevajte to pri časovnih opravilih.

Pozor: Barvni Proof ni ustvarjen na naročenem papirju in brez nadaljnje obdelave (rezanje, spenjanje, zlaganje itd.). Največji format je A3. Večji izdelki (plakati) so prilagojeni DIN A3.
Uporabljajte samo zaprte oblike datotek:

  • PDF, JPG, TIFF, EPS

Pri ustvarjanju datotek PDF neposredno iz programa za postavitev uporabite PDF (PDF / X-4 ali PDF 1.6).

Ko shranjujete datoteke TIFF, ne pozabite poravnati vseh plasti na eno plast.

Ne uporabljajte vnaprej ločenih datotek DCS EPS, saj lahko to povzroči drugačno sliko za tiskanje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.