Menu
Your Cart

O podjetju

Neomejeno možnosti tiska, tiskamo za Vas!

 

Smo tiskarsko podjetje s tradicijo, katerega začetki segajo v leto 1986. Od tehnologije stavljanja svinčenih črk, smo prešli v offset tehniko tiska okoli leta 1991, katerega kvaliteto smo nenehno nadgrajevali. Predvsem pa se zaradi spreminjajočih se trendov in potreb naših naročnikov, vedno bolj usmerjamo v digitalni tisk. Vseskozi se prilagajamo tehnološkim spremembam na področju proofinga, tiska in knjigoveštva, krepimo proizvodne kapacitete s ciljem večje učinkovitosti in nadgradnje prodajnih priložnosti.

Naše storitve in izdelki so prisotni tako na slovenskih, avstrijskih, hrvaških in drugih tujih tržiščih. Uspešno sklepamo nova in ohranjamo številna dolgoročna partnerstva. Prepričani smo, da lahko tudi Vam ponudimo vrhunsko kvaliteto po konkurenčnih cenah, najboljši in zaupanja vreden poslovni odnos.

Nudimo storitve grafične priprave, digitalni in offset tisk, številne dodelave in vezave tiskovin. Naša tehnologija omogoča izvedbo široke palete tiskovin, kot so letaki, etikete, revije, brošure, priročniki, koledarji, knjige, škatlice, vrečke, razni promocijski izdelki, izdelki z variabilnim tiskom, …

Zaupajo nam podjetja iz številnih panog, kot so banke, zavarovalnice, farmacevtska, proizvodna in trgovska podjetja, javne organizacije, zavodi in drugi. Vsako leto štejemo okrog 1000 zadovoljnih poslovnih partnerjev, tako kupcev, kot dobaviteljev.

Zavedamo se, da smo si ljudje po naravi zelo različni. Nekateremu je všeč nekaj, kar drugega ne prepriča.

Da bi lahko zadovoljil čim širšo množico potreb in želja, vedno znova dodajamo nove izdelke, širimo spekter različnih dodelav tiskovin in predvsem veliko časa posvečamo ponudbi papirja, kot našemu primarnemu materialu.

Prepričani smo, da je prava pot samo pot nenehnega razvoja in iskanja novih priložnosti. Našim naročnikom želimo tako na enem mestu ponuditi čim več, saj tako prihranijo čas in nenazadnje tudi denar.
Dobrodošli mali in veliki!


Pri nas so dobrodošli tako mali “ono-men-bend” podjetniki, kot srednja in velika podjetja ter nenazadnje posamezniki, ki imajo zgolj trenutno potrebno po eni izmed tiskovin.

Ni pomembno kdo je na drugi strani, pomembno je samo to, da imajo vsi enake pogoje in da do vseh pristopamo profesionalno, korektno ter strokovno.

Čeprav je to tek na dolge proge, se sadovi tega že obirajo in verjamemo, da bo bera le-teh v prihodnje še bogatejša, saj se nenehno trudimo, da smo še boljši.

Vsako podjetje ima tudi svoje specifike, pričakovanja in zahteve, zato je tu ključna naša fleksibilnost.
Zanesljivi do partnerjev in odgovorni do okolja


Osnova vsakega dobrega poslovnega odnos je medsebojno spoštovanje in držanje dogovorov. To je za nas ključno tako v odnosu do naših naročnikov, kot naših poslovnih partnerjev in dobaviteljev.

Ne poslužujemo se drobnega tiska ali prikritih stroškov. Za svojimi tiskovinami in dejanji stojimo 100%. Vedno smo odprti za predloge in izboljšave, z veseljem sprejmemo tudi konstruktivno kritiko.

Pri vsem nas vodi strast do tiska, ambicioznost, predanost in vedno damo od sebe svoj maksimum. Želimo si, da bi bilo zavedanje o pomembnosti varovanja okolja še bolj razširjeno.

Tudi v našem podjetju se po čim boljših močeh trudimo, da s svojimi dejanji čim manj posegamo v naravno okolje, zato v svoj delovni proces skušamo vključevati tako materiale kot tehnologijo, ki je v osnovi “zelena”.

Saj verjamemo, da je to prava smer.
Brez hitenja


Zaradi vsehitrejšega tempa življenja in vsesplošnega pomanjkanja časa je prihranek le-tega na vsakem koraku nujen.

Tega se zavedamo tudi mi, zato se trudimo da smo odzivni in hitri, tako v ponudbah kot sami izvedbi, a nikoli na račun kvalitete.

Pri vsem tem igra ključno vlogo optimizacija delovnega procesa, ki se začne pri oddaji naročila in konča pri oddaji tiskovine.

Na podlagi tega lahko izvajamo tudi expresni tisk, kar pomeni, da so naročila, ki so oddana do 12.00 ure končana še v istem dnevu in poslana oz. predana naročniku. Tako nemalokrat koga rešimo iz časovne zagate.

Enostavno do tiskovine kar preko spleta


Na slovenskem trgu smo bili prvi, ki smo razvili aplikacijo za spletni izračun tiskovin. S tem načinom uporabnikom omogočamo hiter izračun cene, oddaje naročila kjerkoli in kadarkoli.

Ključno pri tem je transparentnost tako cen kot termina izvedbe. Uporabniki so že prepoznali, da je izračun cene in oddaja naročila preko naše aplikacije mačji kašelj, saj jim vzame samo nekaj klikov.

Aplikacija je uporabniku prijazna in pregledna, vsebuje tudi ogromno pomembnih in zanimivih informacij, ki so lahko v veliko pomoč pri oddaji naročila.

Na podlagi uporabniških izkušenj jo nenehno spreminjamo in dopolnjujemo.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.