Menu
Your Cart

Konfigurator

Spoštovani! 

Za vas smo na naši spletni trgovini pripravili spletni izračun cene in nakup vseh naših tiskovin ki jih izdelujemo. Izbira izdelka in nakup preko spleta vam nudi poenostavljen odgovor na vaša vprašanja o ceni izdelka in omogoča najhitrejšo obdelavo naročila in pošiljanje gotovih tiskovin na vaš naslov.

Spletno nakupovanje ima kar nekaj prednosti, med katerimi bi radi izpostavili predvsem prihranek časa, možnost naročanja izven delovnega časa, pregled ponudbe na enem mestu, naročanje za druge osebe, pošiljanje izdelkov na poljubne naslove, dostava na dom, kontrola stroškov...

Uporaba spletne aplikacije je brezplačna, nakup izdelkov v spletni tiskarni je možen za registrirane uporabnike, nakup pa lahko opravite tudi kot Gost.

Kot registriran uporabnik boste deležni dodatnih funkcij kot so spremljanje statusa vašega naročila, pregled zaključenih naročil, aplikacija vam samodejno sešteva spletne nakupe in kreira kupone za popuste, katere lahko izkoristite že pri naslednjem naročilu...

Vaš nakup pa lahko opravite tudi brez registracije, vendar ste v tem primeru prikrajšani za ugodnosti, ki jih ponujamo!Pri spletnem izračunu izdelka imate naslednje izbire:

  • izbira materiala na katerega se bo tiskalo;

  • način tiska, če bo tiskovina enostranska, obojestranska, enobarvna, večbarvna;

  • način vezave izdelka, bo šivan, lepljen, vezan, zgiban..;

  • količina tiskovine se izbere interaktivno glede na kako hitro jo potrebujete;

  • pregled naročila in izbranih parametrov ter potrdilo naročila;

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.