Menu
Your Cart

Informacije
Informacije o ponujenih rešitvah


Da, pri nas lahko naročite posebne barve HKS ali Pantone za številne tiskarske izdelke. V konfiguratorju preprosto izberite želeno barvo. Pri HKS je mogoče 99 različnih barvnih tonov, pri Pantoneu celo 1.728.

Na podlagi vaših podatkov o tisku lahko določimo želeni odtenek barve. V svojih podatkih o tiskanju poimenujte barvni kanal posebne barve z ustrezno številko.
V svoji brošuri upoštevajte bleed-a 5 mm.
Za prenos je najbolje uporabiti naše predloge za tiskanje, ki že vsebujejo krvavitev.
Tako kot pri spetih brošurah prosimo, da podatke o tiskanju za svojo brošuro ustvarite kot zaporedne posamezne strani.
Vektorska grafika je sestavljena iz geometrijsko določenih osnovnih elementov, kot so črte, krivulje, krogi ali poligoni, in ne iz posameznih slikovnih pik. Zaradi tega je vektorska grafika še posebej primerna za prikaz geometrijskih oblik in pisav, zato jo je mogoče brez izgube povečati ali zmanjšati. Vektorska grafika je potrebna za 1- do 4-barvno tiskanje (Pantone / HKS), pa tudi za graviranje in vtiskovanje.

Grafika slikovnih pik, tudi bitna ali rastrska, je sestavljena iz posameznih slikovnih pik, razporejenih v rastru, vsakemu pa je dodeljena barvna vrednost. Dimenzije slikovnih pik in ločljivost slike so odločilne za dobro kakovost tiskanja slikovnih pik. Grafika slikovnih pik mora biti ustvarjena v pravilnem formatu tiskanja in s pravilno ločljivostjo, saj se slika in kakovost tiskanja močno povečata, ko se slika poveča. Grafika pikslov je primerna za 4-barvno tiskanje (Euroscale).
Ponujamo vam široko paleto možnosti tiskanja in dodelave vaših promocijskih izdelkov.

Uresničujemo 1- do 4-barvno tiskanje Pantone / HKS z uporabo tamponskega tiska, sitotiska in transfer-sitotiska. Izvajamo 4-barvno tiskanje v merilu Euroscale z uporabo digitalnega tiska, digitalnih nalepk, kupoliranja in sublimacije. Izpopolnjujemo tudi različne promocijske izdelke s slepim vtiskom, vtiskovanjem v folijo in laserskim graviranjem.

Različne postopke tiskanja in končne obdelave izdelka lahko vedno najdete v podrobnostih o izdelku na strani za izračun; uporabljeni postopek tiskanja je optimalno prilagojen izbranemu izdelku in območju, ki ga želite natisniti.
Pri dodelavi lahko izberete UV lak, delni UV lak, delno reliefni lak ali celofansko ovojno prevleko (mat, sijajni, mehki na dotik). Za embalažo enostavne škatle ponujamo delni reliefni lak in zaključno obdelavo folije v zlatu in srebru z reliefnim učinkom.

Z UV lakom in celofanskim ovojem imate izbiro med mat in sijajnim rezultatom.

Za povečanje želenega zaključnega učinka priporočamo naš mat papir za tiskanje slik za mat površino ali naš sijajni papir za tiskanje slik za sijajni premaz.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.